Aurahealing

 

 

 

Home

Aurahealing

Aurareading

Mediumschap

Fotografie

Contact

Links

Gastenboek

 

 

Schematische weergave van de 7 hoofdchacra's.

 

De aura is een dimensionaal werkend energieveld wat ieder levend wezen, en ook mineralen om zich heen heeft. De aura is van nature door mensen waar te nemen en te registreren door bijvoorbeeld de Kirlianfotografie.

Tijdens een aurahealing geeft de ontvanger door zijn of haar komst de toestemming aan de healer om met deze energie te werken. Ik kan door gerichte intentie, gedachtekracht, en met behulp van de chacra's in mijn handen indrukken van de aura opvangen en energiestromen in de aura en chacra's weer meer met elkaar in balans brengen. Hierdoor kunnen energieën weer vrijelijk stromen.

Een aurahealing zoals ik die uitvoer is een samenspel tussen de ontvanger, healer en de helpers uit de spirituele wereld die mij bij een healing vaak ter zijde staan. Ik vind het erg belangrijk dat de energie-uitwisseling voor zowel jou als ontvanger maar ook de healer op een prettige wijze verloopt. 

De effecten van een healing kunnen op vele wijzen ervaren worden; plekken kunnen kouder of juist warmer aan gaan voelen, tintelingen of plaatselijk "kippenvel" tijdens de aurahealing kunnen ook aangeven dat daar de energie aan het werk is. Resultaten kunnen zowel lichamelijk, spiritueel als energetisch worden ervaren.

 

 

                        

Twee voorbeelden van aurafoto's.

 

 

Laatst gewijzigd op 24 mei 2007. Copyright © 2009 [lichtwerkerjeroen.nl]. Alle rechten voorbehouden.